Црвенчани морају да победе

Црвенка/Сивац, 30.11.2018.

Рукометаши Црвенке у 10. колу првенства у Супер Б лиги пред својим навијачима дочекују Колубару из Лазаревца. Црвенчани немају избора, последњи су на табели, па уколико желе да ухвате прикључак са екипама из средине табеле морају победити. Сусрет рукометаша Црвенке и Колубаре из Лазаревца ће у хали „Слободан Чиле Мишковић“ бити одигран сутра, а почеће у 18 сати.

У последњем 11. колу јесењег дела првенства у Првој рукометној лиги лидер Сивац 69  иде у госте Црвеној звезди у Мокрин. Сивчани су обезбедили титулу јесењег првака, домаћин Црвена звезда је при дну табеле, и изабраници тренера Бранка Жежеља имају обавезу да тријумфално заврше сезону. Сусрет Црвена звезда – Сивац 69 ће у Мокрину бити одигран сутра, а почеће у 18 сати.

Наш други прволигаш, али у женској конкуренцији, екипа Лаки из Црвенке у последњем колу иде у госте Кикинди. Ако се зна да су Кикинђанке свих претходних десет сусрета решиле у своју корист, јасно је колико је тежак задатак пред младим црвеначким рукометашицама. Сусрет Кикинда – Лаки ће бити одигран сутра у Кикинди, а почеће у 18 сати.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju