Још један занимљив спортски викенд је пред нама

Кула, 13.11.2020.

Још један занимљив спортски викенд је пред нама, а у средишту пажње љубитеља спорта биће рукомет, фудбал, кошарка и одбојка.

Рукометаши Црвенке у 7. колу првенства АРКУС Суперлиге Србије гостују у Лесковцу где се састају са Дубочицом. Ако се гледа досадашњи учинак, онда је Дубочица фаворит у предстојећем дуелу, јер је у претходних шест кола остварила четири победе, Црвенка ни једну, а Лесковчани имају и предност домаћег терена. Но, управо зато што је домаћин фаворит рукометаши Црвенке поручују да ће настојати да у Лесковцу пруже свој максимум и домаћину помрсе рачун. Сусрет рукометаша Дубочице и Црвенке ће у Лесковцу бити одигран сутра, а почеће у 18 сати.

У седмом колу првенства у Супер Б лиги рукометаши Сивца иду у госте Југовићу у Каћ. Иако је Југовић другопласирана екипа на табели, Сивчани осокољени убедљивом победом у дуелу са Врбасом и не помишљају да у Каћ оду са белом заставом, што само обећава добру рукометну представу. Окршај рукометаша Југовића и Сивца ће у Каћу бити одигран сутра, а почеће у 19 сати.

У шестом колу прволигашког првенства за рукометашице екипа Лаки из Црвенке иде у госте Мокрину. Црвенчанке су у среду уписале прву победу, Мокрин такође има само један тријумф, што само говори да је сваки резултат могућ. Сусрет рукометашица Мокрина и екипе Лаки из Црвенке ће у Мокрину бити одигран у недељу, а почеће у 19 часова.

Фудбалери Хајдука у 17. колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Сомбору где се састају са Радничким. Сомборци су боље пласирана екипа, играју на свом терену и сигурно рачунају на нови успех, али и Куљани имају своје адуте, пре свега у расположеном центарфору Николи Фуртули. Сусрет фудбалера Радничког и Хајдука ће у Сомбору бити одигран сутра, а почеће у 13 часова.

Фудбалери Црвенке у 15. колу првенства у Војвођанској лиги група север гостују у Врбасу где се састају са истоименом екипом. Дуел Врбаса и Црвенке је борба за бег из опасне зоне на табели, а Црвенки би и нерешен резултат одговарао. Сусрет фудбалера Врбаса и Црвенке ће у Врбасу бити одигран сутра, а почеће у 13
часова.

У 16. колу првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина у Руском Крстуру дочекују екипу Полета из Каравукова. Будући да је то последњи овојесењи сусрет фудбалера Русина на свом терену сигурно ће учинити све како би победом обележили јесен. Сусрет фудбалера Русина и Полета из Каравукова ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 13 сати.

У недељу се завршава јесењи део првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред. На опроштају ће најтеже бити Полету који ће у Сивцу угостити водеће Братство, екипу која је у досадашњем делу сезоне уписала све победе. Липар иде у госте ОФК Оџацима, и без обзира на исход Липарчани ће јесен окончати на другој позицији на табели. Кула на Гедеру дочекује Омладинца из Дероња, док је наш четврти представник Младост у Крушчићу домаћин Хајдуку из Стапара. Сви ови сусрети ће у недељу почети у 13 часова.

Кошаркаши Хајдука у седмом колу првенства у Првој српској лиги дочекујуТополу из Бачке Тополе. Све осим победе изабраника Данила Боровића било би велико изненађење, јер у досадашњем делу сезоне гости имају само једну победу, а Куљани четири. Сусрет кошаркаша Хајдука и Тополе из Бачке Тополе ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран сутра, а почеће у 19 часова.

Одбојкаши Хајдука у петом колу првенства у Првој војвођанској лиги гостују у Новом Саду где ће одмерити снаге са екипом Дунав волеј 2. Куљани су водећа екипа на табели са максималним учинком и сигурно ће и у Новом Саду желети да покажу да то није случајност, већ одраз квалитета. Одбојкашки сусрет Дунав волеј 2 – Хајдук је на програму у недељу, биће одигран у сали основне школе Јожеф Атила у Новом Саду,а почеће у 12 часова.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju