9 медаља за ''Вукове'' из Куле

Кула, 03.10.2018.

Чланови Карате клуба „Вукови“ из Куле остварили су одличне резултате на Школском првенству Војводине у каратеу за основне и средње школе, које је у организацији Карате Савеза Војводине и Савеза за школски спорт Републике Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта, одржано  у Инђији.

На овом такмичењу Карате клуб „Вукови“ је учествовао са 15 својих чланова, који су у клупске витрине донели чак девет медаља. Златне медаље освојили су Растко Мијановић, Роланд Гога и Никола Стаменковић, сребрне Филип Ћосић, Димитрије Бублић и Милош Милутиновић, а бронзане Милош Крнајац, Лука Дамјановић и Михајло Крнајац. Ово такмичење је било интересантно због чињенице да је конципирано према правилима школског спорта, што подразумева спајање по две или више узрасних и тежинских категорија, што умногоме отежава такмичарима долазак до победничког постоља.

Ови остварени резултати су Карате клуб „Вукови“ сврстали у сам врх клубова у Војводини, а сви освајачи медаља су остварили пласман на Школско Првенство Србије.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju