Bronzani "Hajduci" Rada Jovanov i Mladen Ćurić

Nakon odličnog nastupa na seniorskom Prvenstvu Vojvodine, na kojem su članovi Karate kluba "Hajduk" iz Kule osvojili "komplet" medalja ( zlatnu, srebrnu i bronzanu) kontinuitet vrhunskih rezultata "hajduci" su nastavili i na seniorskom Prvenstvu Srbije, koje je održano u Beogradu. Dva najbolja takmičara ovog kluba su u klupsku riznicu donela dva nova odličja. Mladen Ćurić je u polusrednjoj kategoriji ( do 67 kilograma) nakon tri pobede i jednog poraza osvojio treće mesto i bronzanu medalju, baš kao i Rada Jovanov, koji je u teškoj kategoriji ( preko 84 kilograma) ubeležio takođe tri pobede i jedan poraz i okitio se bronzanim odličjem.
- Ovi rezultati naših seniora su nešto što smo i najavljivali, a ostvareni su u konkurenciji krema srpskog karatea. Oba takmičara su pokazala veoma zavidan nivo forme, u potpunosti su opravdali očekivanja i uvereni smo da će im ovi rezultati otvoriti vrata reprezentacije Srbije koja počinje pripreme za Evropski šampionat koji će krajem maja biti održan u finskom Tampereu – kaže trener karatista Hajduka Nikola Greber.
Pročitaj ceo tekst...Da se u ovom klubu veoma marljivo i uspešno radi potvrđuje i podatak da su i najmlađi borci ovog kluba na nedavno u Inđiji održanom Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade osvojili šest medalja ( jednu zlatnu i pet bronzanih ) i tako napravili najbolju uvertiru za državni šampionat koji ih 19. aprila očekuje u Kragujevcu.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju