Брачни пар смршао уз Тонус хлеб

Србија, 19.11.2019.

У потрази за савршеном дијетом вам доносимо једну сасвим реалну људску причу о брачном пару који је уз одређене промене у начину исхране успео да се реши сувишних килограма и тако значајно побољша квалитет свог живота.

Брачни пар Снежана и Душан Јовановић из Бачке Паланке су захваљујући конзумацији Тонус хлеба успели да смршају 59кг и да при том реше многе здравствене проблеме.

Душан је у августу 2015. године имао прединфарктно стање, тако да су му током интервенције уграђена три стента. Од лекара је добио наредбу да мора драстично да смањи своју килажу, која је износила 128 кг уз висину од 164 цм. Супруга Снежана је у то време имала 75 кг и висину од 156 цм.

Схватили су да морају да нађу замену за бело пециво и хлеб у коме су до тада уживали, и тако су дошли до Тонус хлеба који је тостирањем давао изванредан укус и мирис. Наравно, поред тога су у исхрану унели још неке промене, а такође и повећали конзумацију воде, што доказано убрзава детоксикацију организма.

Из исхране су избацили све што садржи брашно, шећер, маргарин и месне прерађевине и почели да се хране поврћем динстаним на води. Уз то су конзумирали Тонус хлеб, који им је истовремено давао осећај ситости и лакоће.

Захваљујући оваквом режиму исхране, брачни пар Јовановић је до маја 2016. године заједно изгубио 59кг, тако да је Снежана дошла до жељене килаже од 59кг, а Душан до 85 кг.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju