Британка родила својој мајци сина, а себи брата!

14.06.2017.

Британака Џеки Едвардс (47) из села Јужни Хорнгтон желела да има дете са новим супругом Полом, на жалост по њу она није могла имати. Зато је својој мајци у помоћ похрлила кћерка Кетрин (29), која је пристала да буде сурогат мајка и на свет је успешно донела малог Каспијана.

Кетрин је урадила овако "бизарну" ствар, јер њеној мајци дстрањен део материце, а јајне ћелије су полако почеле да одумиру.

Ово је први овакав случај у Великој Британији и покренуо је бројна питања, али за Џеки, Кетрин и Пола је једино битно да су добили дечака Каспијана чији долазак их је испунио великом срећом и љубављу и комплетирао њихову породицу.

"Каспијан ми је донео веће узбуђење од остале деце јер смо се много трудили да га добијемо, а помоћ коју је пружила Кетрин је заиста немерљива" изјавила је Џеки за британске медије.

Кетрин је упорна у тврдњи да се једноставно осећа као поносна старија сестра.

"Понекад препознам своје црте на њему, али и са осталом браћом и сестрама имам доста сличности, тако да што се мене тиче ми смо брат и сестра" рекла је Кетрин.

Џеки и Пол одгајају маленог Каспијана у идиличном сеоцету у Сомерсету у кући која је некад била црква, а сада је претворена у удобан дом.

Заједно имају седморо деце, Џеки петоро и Пол двоје из претходних бракова и сада су једна велика, срећна породица. Наравно Каспијану ће једног дана рећи како је дошао на свет.

zanimljivostidana.com

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju