Купила торту у радњи а у торти змија!

18.04.2017.

Клер Луис из места Ронда у Велсу, остала је шокирана оним што је видела када купила чоколадну торту Она је у торти угледала ни више ни мање него праву змију!

Клер Луис је у познатој велшкој продавници Асда у Ронди купила свој омиљени слаткиш - торту, али када је дошла кући и скинула омот, у торти је угледала мало створење праву живу змијицу!

"Била сам шокирана, заиста нисам очекивала неку животињицу која личи на мини змију у мојој чоколадној торти" изјавила је за велшке медије госпођа Луис.

Такође она се жалила овом Асда ланцу слаткиша за претрпљен страх, али су јој они, према њеним речима, понудили смешну цифру за одштету.


"Из Асда су ми понудили су ми само 6 фунти уз извињење. Није ми стало до њиховог новца, колико ме је изнервирао и шокирао призор који сам угледала када сам начела торту. Безброј пута сам узимала слаткише, али никад нисам добила животињу у једном од њих" рекла је британским медијима помало љута на бизарну ситуацију Клер.

Портпарол ове продавнице јавно се извинио Клер због великог пропуста и рекао је да је несрећној Велшанки понуђен новац у износу од 30 фунти као знак добре воље и извињење.

zanimljivostidana.com

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju