РУМУН 2000: ...

Кула, 15.08.2017.

Интервју какав се не виђа. Тако би се могао описати овај интервју који је угледао светло дана. Наш саговорник је, на неки начин, звезда у успону, један од најпознатијих кулских (х)умориста , човек који је завредео пажњу и регионално познатих листова. Божидар Миладиновић, у народу познатији као Румун 2000, је човек чији је текст посвећен Слободином усисивачу прочитало, према последњим подацима, пола милиона људи. Управо он је рекао реч-две за наш портал. Реч-две, буквално. И спонтано.

 

 

Приметно је да се и неки портали са великим медијским дометом интересују за твој текст о Слободином усисивачу и шерују га. Последњи у низу је Курир. Међутим, оно што је свакако мање познато, а ништа мање занимљиво јесу твоји почеци. Како си уопште дошао на идеју да почнеш са оваквим видом виртуелне активности ?

Спонтано.

 

У твојим снимцима и стиховима приметна је велика доза критике према данашњем друштву. По твом мишљењу , због чега су данашње генерације скренуле лево од Албукеркија и постале робови данашњице ?

 

Због Даре Бубамаре.

 

Током прошле, као и ове године, имао си успешну сарадњу са локалним музичарем ( који је такође говорио за наш портал) Бојаном Алексићем Чавезом. Сада, након неколико песама, какав је твој утисак, да ли је та сарадња бар упола импресивна , како то Чавез мисли да јесте ?

 

Јесте.

 

Живиш у Кули, месту које је некад економски било јаче од читаве Црне Горе, а сада је , благо речено, девастирано. Колико је та девастираност утицала на твој рад ?

 

Мене ради и кад нисам у Кули.

 

Надимак Румун 2000 је свакако јединствен на локалу, па и шире. Зашто баш Румун 2000 ?

 

Због Pумуна.

 

И питање за крај:  Да ли је Миња Субота коначно напустио Дугу ?

 

Само телом.

 

Komentari

Atila: Ponekad malo vulgaran al je genijalac

2017-11-11 10:50:27 0 0

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju