Све популарнији вид оглашавања у општини Кула

Кула, 23.05.2020.

Сви имају неку робу коју желе да продају и увек постоји неко коме треба баш то што ви продајете.

Како бисте остварили бржу примопредају робе, увек треба водити рачуна о томе да тргујете на локалу, ако је то икако могуће. На тај начин продавац је сигуран да ће добити новац, а купац да ће му бити предата баш она роба која је у опису огласа.

Нови вид локалног оглашавања

Управо такву могућност вам пружа сајт smsoglasi.rs где ћете наћи категорију мали огласи Кула. СМС мали огласи су све популарнији у брзом свету у каквом живимо јер вам омогућавају брзо и јако једноставно оглашавање, где не морате да се замарате непотребним радњама попут регистрације и остављања гомиле личних података. Слањем обичне СМС поруке пронаћи ћете своје место на огласнику који је веома популаран међу грађанима општине Кула, чиме ћете знатно увећати шансу да продате своју робу или нешто друго.

Куљани су се највише истакли на тржишту некретнина, па тако на сајту smsoglasi.rs можете да пронађете велики број малих огласа за продају куће, стана и земљишта, а није занемарљив ни број оних који су се огласили са жељом да продају или изнајме некретнину. Самим тим да сајт посећује много оних који живе на територији општине Кула, оглашавање је успешније.

Искуства корисника сервиса

Разговарали смо са неколико грађана општине Кула који су користили сервис smsoglasi.rs и који су, веома задовољни, желели да поделе своја искуства. Као што је већ речено, Куљани су веома активни када је реч о некретнинама, па је тако Сања (39) огласила да јој је потребна кућа за одржавање за њу, супруга и четворо деце. Она каже да је врло брзо добила прве понуде, а две недеље касније се са својом породицом уселила у кућу у Доњем граду.

Један суграђанин, који није желео да му објавимо име, на овај начин је продао инвалидска колица, а Сивчанин Марко (32) је дошао до половног дела за свог пунтића. Забележена је и успешна купопродаја спортских реквизита, расада цвећа и друго.

Локална берза послова и роба

На исти начин бисмо могли да наведемо неколико успешних примера проналажења посла за радна места која су оглашена на сајту smsoglasi.rs, од кафића и ресторана, до различитих позиција у неким великим фирмама на територији кулске и околних општина.

Оно што људе привлачи код СМС малих огласа је управо једноставност и прегледност. Нема непотребних информација, нити одвлачења пажње фотографијама које би требало да упознају купца са изгледом производа, а често су преузете са интернета и не приказују право стање робе уколико има неких мањих оштећења.

Имате робу коју желите да продате, али нисте желели да се региструјете и остављате име, презиме и друге личне податке сајтовима за оглашавање? Одлично! Посетите smsoglasi.rs и погледајте како да поставите оглас слањем СМС поруке.

Komentari

Ostavi komentar:

Preuzmite Q Media aplikaciju