Жестока туча опозиционара у Апатину

АПАТИН – Двојица виђенијих опозиционара из Апатина, Дејан Бачић и Милорад Мрђа, жестоко су се потукли данас у сред центра Апатина, пред грађанима који су у шоку и неверици посматрали ово насилно физичко разрачунавање.
У видеу погледајте сурову размену удараца двојице одраслих људи, који су у Апатину познати по свом дугогодишњем опозиционом деловању, кроз разне политичке партије и удружења грађана.
Дејан Бачић, припадао је разним удружењима грађана и политичким партијама, од Доста је било до Удружења грађана “Без страха”. Милорад Мрђа је такође познат по опозиционом деловању и учешћу у готово свим протестима против власти у Апатину. Своја неслагања и сукобе очигледно воле да решавају и суровим физичким обрачунима, у сред бела дана, на очиглед свих, па и најмлађих суграђана. Свакако им није важно да аргументовано пренесу своје ставове, већ посежу за најјачим “аргументом” ударцем у главу и шутањем.

Једно је сигурно, да ће после данашње туче грађанима Апатина бити јасније ко све чини алтернативу власти и каквим се методама убеђивања користе опозиционари.

Претходни чланакАлександар Шапић: На уклањање графита и комунални ред неће утицати пресуде Хашког трибунала
Следећаи чланакОпозиција из Сремске Митровице позива Томпсона у Србију

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here