Да причате, да сијате! Spotlight!

Кула – студио за учење енглеског језика Spotlight врши упис нових полазника.

Мисија и визија студија Spotlight јесте да вам помогне да се коначно ослободите страха да проговорите на енглеском језику. Наш циљ је да вам покажемо да, не само да није тешко користити енглески језик, већ да свако може да га научи и засија на сваком животном пољу и отвори себи нове пословне могућности.

Студио нуди течајеве енглеског језика за све узрасте – децу школског узраста, курсеве за одрасле као и припремне курсеве за полагање испита Кембриџ универзитета. Као додатна погодност, очекује вас 10% попуста на уплату годишње школарине у целости. Настава ће се одвијати у малим групама (до 8 полазника) уз максималну изложеност енглеском језику – кроз упутства, мотивисање и охрабривање полазника да самостално проговоре.

Наставу ће изводити професор Марина Ћурић, мастер филолог енглеског језика Филозофског факултета у Новом Саду, са преко 10 година искуства у настави и која уме да стечено знање кроз рад у основној и средњој школи, као и сарадњи са иностраним школама, преточи у интерактивну наставу оплемењену најмодернијим наставним средствима.

Упис ће се вршити у периоду од 29. августа до 2. септембра у просторијама студија, у улици Маршала Тита 91б/4 (пасаж преко пута дискотеке Тврђава).

За све додатне информације контактирајте нас путем телефона 060/626.06.94 или нас пронађите на друштвеним мрежама.

Facebook: Spotlight by Marina (https://www.facebook.com/Spotlight-by-Marina-102377782152460/?ref=pages_you_manage)

Instagram: @spotlightbymarina

Очекујемо вас!

Претходни чланак„Az MNT az elkövetkező időszakban is kiemelt figyelmet fordít a magyar oktatásra és a művelődésre”
Следећаи чланакOд голготе до васкрса српске војске и државе

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here