Временска и биометеоролошка прогноза

КУЛА, 28.10.2022. – У Кули умерено облачно време, уз сунчане интервале. Максимална дневна температура 21 степен, влажност ваздуха 44 процента, ваздушни притисак 1029 милибара, а дува веома слаб североисточни ветар.

Сутра у Кули претежно сунчано време, уз мало облака повремено. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 22 степена, влажност ваздуха 40 процената, ваздушни притисак 1028 милибара, а дуваће веома слаб југозападни ветар брзином од 2 метра у секунди.

У недељу у Кули умерено облачно време, уз сунчане периоде. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 25 степени, влажност ваздуха 36 процената, ваздушни притисак 1023 милибара, а дуваће слаб северозападни ветар брзином од 3 метра у секунди.

Биометеоролошка прогноза:

Задржава се релативно повољан утицај биометеоролошких прилика на већину хронично оболелих и осетљивих особа. Известан опрез се саветује срчаним болесницима, као и асматичарима у јутарњим сатима. Могуће су метеоропатске реакције у виду умора и поспаности. Препоручује се боравак на отвореном, уз адекватно одевање.

Извор: Qmedia
Фото: Qmedia

Претходни чланакОбука о обновљивим изворима енергије у СТШ „Михајло Пупин“
Следећаи чланакНародна библиотека Кула организује одлазак на Сајам књига

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here