Временска и биометеоролошка прогноза

КУЛА, 04.11.2022. – У Кули облачно време, које у току вечери може донети слабу кишу. Максимална дневна температура 18 степени, влажност ваздуха 46 процената, ваздушни притисак 1007 милибара, а дува југоисточни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Сутра у Кули облачно и кишовито време. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 12 степени, влажност ваздуха 87 процената, ваздушни притисак 1008 милибара, а дуваће северни ветар брзином од 7 метара у секунди.

У недељу у Кули облачно, али суво време. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 13 степени, влажност ваздуха 65 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дуваће северозападни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Ево и биометеоролошке прогнозе за петак, 4. новембар

Очекиване биометеоролошке прилике повољно ће утицати на већину хроничних болесника. Опрез се саветује астматичарима у преподневним сатима, као и особама са срчаним и психичким тегобама током целог дана. Код метеоропата су могући умор и нерасположење. Препоручује се придржавање савета лекара и узимање редовне терапије.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакЗаказана шеста седница Скупштине општине Кула
Следећаи чланакСрпска ратарска читаоница у Кули обележила 130 година постојања

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here