Хумана мисија „Стршљена“: за Илију прикупљено скоро 90 хиљада динара

КУЛА; 14.11.2022. – Airsoft клуб „Стршљен“ из Сивца организовао је хуманитарну акцију у виду надметања у овој дисциплини. Читав догађај одвијао се на „Циглани“ у Сивцу, а акцији се одазвало готово 150 учесника. Милан Давидовић из Airsoft клуба „Стршљен“ истакао је да је мотив њиховог деловања, осим промоције ове тимске игре, јесте и хуманитарни карактер, а то је овог пута прикупљање средстава за лечење Илије Љубишића:

„Сваки наш сусрет се базира на хуманитарном карактеру, тако да и овај није изузетак. Ово је само један у низу и ми смо срећни што можемо да помогнемо. Котизација за учешће у овој игри била је 500 динара и она иде на жиро рачун за Илијин опоравак. Ми, као чланови тима „Стршљен“,  позивамо све грађане да помогну колико могу уплатом на динарски жиро рачун за Илијин опоравак.“

Осим оваквих изузетно значајних акција, и ми као појединци можемо да дамо свој допринос. Сви грађани који су у могућности, могу да уплате новчана средства на жиро рачун: 205-9001030898795-10. Сви заједно, за Илијин нови почетак.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакОдржани избори за Савете националних мањина
Следећаи чланакПокренута акција поделе заштитних рамова за тракторе

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here