Рекордан број такмичара на међународном Греплинг купу у Кули

КУЛА; 14.11.2022. – Осми по реду „Serbian grappling cup“ одржан је за викенд у хали Основне школе „Петефи бригада“ у Кули. Овај турнир у греплингу међународног карактера окупио је близу 400 такмичара, што је, без сумње, рекордан број у односу на досадашња издања. Такмичаре и организаторе поздравио је председник општине Кула, Дамјан Миљанић, који је нагласио да је овај турнир пример одличне организације, као и пример одличне сарадње организатора са локалном самоуправом:

„Осми пут у Кули одржава се Греплинг куп, такмичење које одликује сјајна организација. Преко 400 учесника одазвало се на овом међународном турниру и упућујем велику захвалност организаторима што, из године у годину, се труде да организују што бољи турнир, а општина Кула јесте подршка овом турниру и, пре свега, клубу, а и људима који то организују и то раде на сјајан начин и то ће, верујем, бити пракса и у наредном периоду.

Импозантан је податак да су на Греплинг купу учествовали такмичари из чак 14 држава, а категорије су обухватале узрасте од 7 до 77 година, те су сви добили прилику да покажу своја борилачка умећа. Када је о екипи домаћина реч, екипи „Constrictor Fight Team“ из Куле, биланс медаља је за сваку похвалу. Наиме, овај спортски колектив освојио је четири златне, девет сребрних и седам бронзаних медаља. Организатори ове спортске манифестације су, поред Constrictor Fight Team-а из Куле, и Општина Кула, Fight Shop и Supplement Store.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакЈубилеј КУД „Дурмитор“ у знаку „Његошевих дана“
Следећаи чланакОдржани избори за Савете националних мањина

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here