Општина Кула представљена на Међународном сајму туризма

СРБИЈА,21.11.2022. – Међународни сајам туризма у Новом Саду, 53. по реду, окупио је 250 учесника на штандовима излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака и Аустрије.

У хали „Мастер“ током три дана трајања Сајма своју  туристичку понуду представиле су агенције, туристичке организације, институције, пословна удружења, туроператери, хотели, бање, терме, као и многе друге организације из области туризма.

Општину Кулу представили су Туристичка организација општине Кула, Локална акциона група „Срце Бачке“ и Средња стручна школа „Петро Кузмјак“из Руског Крстура.

На штанду Локалне акционе групе „Срце Бачке свој асортиман имали су прилику да промовишу НАТУРАССО етерична уља из Куле, Пољопривредно газдинство Делић са купиновим вином, Пољопривредно газдинство Русковски из Куцуре са домаћим ликерима и ракијама, Удружење „Бачке пчелице вреднице“ из Бачког Доброг Поља са домаћим колачима и соковима, Пољопривредно газдинство Есе из Куле са природном козметиком, као и Пчеларско газдинство Микић. Туристичка организација општине Kула промовисала је туристичку понуду општине Кула, али и рад и производњу удружења „Непкер Kула“ и „Мариног шпајза“ Руски Kрстур.

Свој штанд имала је и Средња стручна школа „Петро Кузмјак“из Руског Крстура,  а Сајам су посетили, у склопу праксе, и ђаци ове школе који похађају смер туристичко-хотелијерски техничар.

Са понудом општине Кула, осим многобројних посетилаца, имали су прилику да се упознају и министар туризма и омладине Хусеин Мемић, затим покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић као и помоћник покрајинског секретара за туризам Милан Јарић

Извор: Qmedia Фото: ТООК

Претходни чланакСпортски викенд: „Хајдук“ кући против „Тисе“, „Липар“ у борби за врх табеле
Следећаи чланак„Музиком за Марка“ током недеље у Кули

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here