Савет за саобраћај: Акценат на безбедност у саобраћају новим инвестицијама

КУЛА,   24.11.2022.- Јуче је  одржана четврта седница Савета за саобраћај општине Кула којом је председавао Карољ Валка, заменик председника општине и председник овог савета. Чланови савета из реда полиције су присутнима предочили  извештај о стању саобраћаја у општини Кула у претходном периоду. Чланови су сагледали тренутно стање на локалним путевима и улицама у општини, потом су дискутовали о спровођењу акције контрола претовара када је превоз шећерне репе у питању.

У претходном периоду представници ауто школа су покренули иницијативу за оспособљавање пологона за обуку возача. Закључак по овој тачки дневног реда, свакако је позитиван и у наредном периоду радиће се на решавању законских норми које воде ка остварењу овог циља.

Поред присутних чланова и председника Савета, седници је присуствовао и председник општине Кула, Дамјан Миљанић који је навео да ће поред активности и инвестиција које су обухваћене дневним редом  у наредном периоду и даље акценат бити на безбедности људи у саобраћају и да ће у складу са тим убрзо бити постављене нове камере за контролу брзине и нови семафори.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакПокрајинска влада расписала два конкурса из области туризма и електронских комуникација
Следећаи чланакВременска и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here