Временска и биометеоролошка прогноза

КУЛА; 25.11.2022. – У Кули претежно сунчано време, са мало облака повремено. Максимална дневна температура 9 степени, влажност ваздуха 70 процената, ваздушни притисак 1021 милибар, а дува веома слаб северозападни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Сутра у Кули током преподнева магловито, а током остатка дана облачно, али суво време. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 8 степени, влажност ваздуха 82 процента, ваздушни притисак 1027 милибара, а дува веома слаб источни ветар.

У недељу у Кули умерено облачно време, уз краће сунчане интеревале, али и могућу слабу кишу. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 6 степени, влажност ваздуха 96 процената, ваздушни притисак 1029 милибара, а дуваће веома слаб североисточни ветар.

Ево и биометеоролошке прогнозе за петак, 25. новембар

Oчекује се повољна биометеоролошка ситуација за хроничне болеснике, изузев кардиоваскуларних којима се саветује известан опрез, као и астматичарима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и несанице. Препоручује се умерена физичка активност.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакУ недељу концерт „Музиком за Марка“
Следећаи чланакСутра обележавање 76 година колонизације

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here