СПОРТ: „Црвенка“ и „Сивац 69“ домаћини

КУЛА, 02.12.2022. – Како се ближи крај године спортских дешавања је све мање. Тако ће у данима викенда у средишту пажње љубитеља спорта у кулској општини бити рукомет и кошарка.

У последњем колу јесењег дела првенства у Супер Б лиги оба наша рукометна колектива су домаћини. Рукометаши Црвенке ће на свом терену угостити екипу Апатина, а предстојећи сусрет ће показати да ли су се Црвенчани опоравили од непријатног пораза којег су претрпели у прошлом колу у Убу. Тренер рукометаша Црвенке Владимир Зејак истиче да у госте долази екипа која се бори за опстанак и да ће његови изабраници морати да пруже свој максимум, да посебно у одбрани одиграју чврсто, јер је добра одбрана кључ успеха. Сусрет рукометааша Црвенке и Апатина ће у хали „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки бити одигран у недељу, а почеће у 18 часова.

Наш други суперлигаш Сивац 69 дочекује екипу Спартака из Суботице. Сивчани су на зачељу табеле, Суботичани јуре врх, тако да улога фаворита припада гостима. То каже и тренер сивачких рукометаша Бранко Жежељ, али истиче да ће уз очекивану громогласну подршку својих навијача његови изабраници учинити све како би фавориту помрсили рачун и на што лепши начин се опростили до пролећног дела сезоне. Сусрет Сивац 69 – Спартак ће у сивачкој хали бити одигран сутра, а почеће у 18 часова.

Кошаркаши Хајдука у 10. колу првенства у Првој регионалној лиги Србије иду у госте екипи Ај кам ту плеј у Нови Сад. Куљани су водећа екипа на табели, искуснији и квалитетнији састав, али треба се присетити да је млада екипа из Новог Сада на гостовању у Кули задала Хајдуку  доста проблема, што само говори да ће изабраници тренера Предрага Ногавице морати да дају свој максимум уколико желе да сачувају лидерску позицију. Кошаркашки сусрет екипа Ај кам ту плеј и Хајдука ће у Новом Саду бити одигран у недељу, а почеће у 20 часова.

У десетом колу првенства у Другој регионалној лиги група север кошараши Црвенке у недељу од 20 часова пред својим навијачима дочекују екипу Апатина.

Извор: Qmedia Фото: pixabay

Претходни чланакРекордне површине под пшеницом у Србији
Следећаи чланакСПОРТ: Спуштена завеса на јесењи део првенства у рукометној Супер Б лиги

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here