СПОРТ: Кошарка и куглање у фокусу за викенд

Foto: Pixabay

КУЛА,9.12.2022.- У данима викенда на спортским теренима ће бити кошаркаши и куглаши.

На програму је 11. коло првенства у лигама у којима се надмећу наши кошаркашки колективи. Кошаркаши Хајдука, који се такмиче у Првој регионалној лиги Србије група север у 11. колу првенства дочекују Академик из Србобрана. Куљани су поражени у прошлом колу првенства те су решени да се добром игром и победом против Србобранаца искупе за тај кикс. Сусрет кошаркаша Хајдука и Академика из Србобрана ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран у понедељак, а почеће у 20 часова и 15 минута.

У 11. колу првенства у Другој регионалној лиги оба наша представника су гости. Кошаркаши Сивца иду у госте водећем Петровграду у Зрењанин. Сусрет у Зрењанину је на програму у недељу, а почеће у 13 сати и 30 минута. Кошаркаши Црвенке путују у Руменку, где ће у недељу од 19 часова и 30 минута одмерити снаге са екипом Радивоје Кораћ.

Куглаши Хајдука у десетом колу првенства у Првој лиги Србије група Војводина дочекују екипу Славиа из Пивница. Овај куглашки дуел ће у куглани у Врбасу бити одигран у недељу, а почеће у 16 часова.

Претходни чланакОдржан Округли сто посвећен економском оснаживању жена
Следећаи чланакБеби пакет од јануара 2023. године 30 хиљада динара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here