СПОРТ: Порази Сивца и Црвенке, „Хајдук“ дочекује „Академик“

Фото: pixabay

КУЛА, 12.12.2022. – Кошаркаши Хајдука у једанаестом колу првенства у Првој регионалној лиги Србије вечерас пред својим навијачима дочекују екипу Академика из Србобрана. Куљани су поражени у прошлом колу првенства те су решени да се добром игром и победом против Србобранаца искупе за тај кикс. Победа ће бити тим значајнија, јер би се у том случају Хајдук осамио на челу табеле. Сусрет кошаркаша Хајдука и Академика из Србобрана ће у хали Основне школе «Петефи бригада» вечерас почети у 20 часова и 15 минута.

Наши представници у Другој регионалној лиги Србије, кошаркаши Црвенке и Сивца су своје сусрете једаестог кола првенства одиграли јуче. Црвенка је гостовала у Руменки где је од домаћина, екипе Радивоје Кораћ поражена са 99:70, полувреме 52:32. Кошаркаши Сивца су на гостовању у Зрењанину од водећег Петровграда поражени са 120:61, полувреме 63:34 за екипу Петровграда. Након овог кола кошаркаши Црвенке су седми на табели са две победе и осам пораза, док је Сивац последи са свим поразима. Првенство у Другој регионалној лиги ће бити настављено 4. Фебруара.

Куглаши Хајдука су у 10. колу првенства у Првој лиги Србије – група Војводина, као домаћини у Врбасу изгубили од Славие из Пивница са 7:1 у поенима, односно 3450:3229 у обореним чуњевима. Једини поен за Хајдук освојио је Бранко Вуксан који је оборио 573 чуња. Куглаши Хајдука су тренутно девети на табели са 5 освојених бодова. У куглашком првенству следи пауза до 14. јануара, када ће трка за бодовима бити настављена.

Извор: Qmedia Фото: pixabay

Претходни чланакРвачки клуб „СМД“ из Куле успешан на међународном меморијалу
Следећаи чланакУ петак у „Непкеру“ Божићна приредба

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here