Временска и биометеоролошка прогноза

КУЛА; 9.12.2022.- У Кули облачно време, са кишом у послеподневним и вечерњим часовима. Максимална дневна температура 12 степени, влажност ваздуха 83 процента, ваздушни притисак 1008 милибара, а дува умерен ветар брзином од 5 метара у секунди.

У суботу у Кули кишовито време, нарочито током преподневних и вечерњих часова. Максимална дневна температура сутра ће у Кули износити 13 степени, влажност ваздуха 89 процената, ваздушни притисак 1002 милибара, а дуваће слаб ветар брзином од 3 метра у секунди.

У недељу у Кули пад температуре, са шансама за падавине током преподнева. Максимална дневна температура у недељу у Кули ће износити 7 степени, влажност ваздуха 84 процента, ваздушни притисак 1000 милибара, а дуваће умерен до јак ветар брзином од 8 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 9. децембар09

Биометеоролошкe прилике могу имати неповољан утицај на већину хроничних болесника. Особе са срчаним и респираторним обољењима, као и нервно лабилне особе могу осетити изражене тегобе. Нервоза, проблеми са сном и главобоља су могући код метеоропата. Препоручује се додатан опрез у саобраћају.

Претходни чланакПијачни продавци без фискалних каса до краја 2023.
Следећаи чланакИзабран нови Управни и Надзорни одбор РК „Црвенка“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here