ДСРИ Кула: Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

КУЛА, 16.12.2022. – Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Кула организовало је свечаност поводом обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом. Уручени су пригодни поклони најуспешнијим појединцима и освајачима медаља, као и спонзору, Земљорадничкој задрузи „Соколац“ из Липара, у чије име је поклон примио директор Драган Његован. Председник Друштва за спорт и рекреацију инвалида општине Кула, Драган Ђумић, истакао је да је иза њих успешна година, а да ће тежити да у наредној години резултати буду на још вишем нивоу. Такође, Ђумић је искористио прилику да се захвали свима онима који помажу рад и функционисање овог друштва, а то су пре свега Општина Кула и Земљорадничка задруга „Соколац“:

„Данашњи повод је Дан инвалида, који је мало померен, што се тиче датума, зато што смо чекали награде предвиђене за освајаче медаља и да годину завршимо, да сумирамо резултате. Ове године смо завршили на четвртом месту од укупно дванаест општинских организација, али добили смо четири нова члана и мислим да ћемо наредне године ићи ка врху и све боље како време буде одмицало“. Хтео бих да се захвалим општини Кула, која нам такође помаже и подржава, као и задрузи „Соколац“, која нас такође дуги низ година прати и помаже“.

Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Кула већ дуги низ година остварује запажене резултате на нивоу покрајине и републике, чиме општину Кула представља у најбољем светлу. Када је реч о спортовима који су заступљени на такмичењима, неки од њих су: пикадо, куглање, шах, атлетика, спортски риболов, висећа кугла, стрељаштво и многи други.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакУ јануару школа за труднице у Дому здравља Кула
Следећаи чланакОпштини Кула више од 50 милиона динара за опремање Индустријске зоне

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here