Подела новогодишњих пакетића у организацији РК „Црвенка“

КУЛА, 23.12.2022. – У Спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки организован је пригодан програм поводом поделе новогодишњих пакетића. Рукометни клуб „Црвенка“ поделио је око 300 пакетића ученицима од 1. до 4. разреда основне школе „Вук Караџић“ Црвенка. Пре саме поделе одигране су ревијалне рукометне утакмице, у којима су школарци показали своје рукометно знање. Члан Управног одбора Рукометног клуба „Црвенка“, Немања Вуковић, истакао је да су главне мисије овог спортског колектива друштвена одговорност и буђење љубави школараца према рукомету, што је уједно и један од предуслова за даље омасовљавање црвеначке школе рукомета:

„Рукометни клуб „Црвенка“ покушава да омасови школу рукомета, која је била уназад деценијама база за развој рукомета у овом делу Војводине. У сарадњи са Основном школом „Вук Караџић“ из Црвенке направили смо једну акцију доделе пакетића. Укупно је подељено око 300 пакетића данас и, самим тим, покушавамо да анимирамо децу у Црвенки да се врате у халу и да стварамо неке нове шампионе“

Директорка Основне школе „Вук Караџић“, Наташа Ђерић, захвалила се Рукометном клубу „Црвенка“ на фер и коректној сарадњи и истиче да је оваква акција вид подизања те обостране сарадње:

„Управо је завршена подела пакетића за ученике од 1. до 4. разреда и надам се да је то једна обострана и заједничка сарадња, која је била и до сада, али да ће сада бити подигнута на један виши ниво. Овим путем хтела бих да се захвалим још једанпут Рукометном клубу „Црвенка“ на подршци и на лепим честиткама и  даровима за децу. Ова заједничка сарадња уједно је и промоција спорта, како у школи, тако и у рукометном клубу“.

Извор: Qmedia Фото: Qmedia

Претходни чланакСПОРТ: Одржана редовна седница ОФС Кула
Следећаи чланакПредседник Општине Кула честитао Божић

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here