Поносни тата, а син криминалац!

Иако никако није приоритет заседања Народне скупштине, а камоли да је битна тема у држави, Бора Новаковић изазива одређену пажњу на његовој омиљеној друштеној мрежи.Генетика је наука која проучава гене, наследност и варијацију између организама, а у исто време може да предвиди како физички изглед тако и понашање организма. Случај Боре Новаковића је школски пример како криминални и покварени ген оца утиче на потомке, у овом случају на сина.

Породица у којој тата-социолог лаже да је дипломирани социолог, а завршио је марксизам, није на здравим основама. Породица у којој тата-посланик гласа у Београду, а физички се налази у Солуну, такође има проблем да објасни својим најмлађим члановима како остале тате нису супер хероји са супер моћима.

Породица у којој тата-директор оштећује буџет града за 1,3 милиона евра за три године, а за то намести робију својим колегама такође има проблем да објасни својој деци да ипак није тата украо.
Али како тата да објасни сину одакле новац, а девет година се није појавио на послу?

Породица са оваквим аномалијама и татом криминалцем, у већини случајева не може да има сина научника, већ само сина преступника и криминалца. То је статистика и једноставно правило.

Претходни чланакПредседник Општине Кула честитао Божић
Следећаи чланакНова правила за добијање „Вукове” дипломе у основној школи

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here