Напето на седници скупштине града Чачка: Бојовиц изабран без подршке 15 напредњака

Разлог за незадовољство одборника и функционера СНС-а у Чачку је неодржавање седница Градског одбора

Милан Бојовић изабран је за директора ЈП Градац Чачак, а за њега није гласало 15 одборника СНС-а. Против предлога о постављењу Бојовића гласало је 10 одборника, троје је било уздрзано, а двоје одборника је напустио седницу непосредно пре гласања. Такође, неколико одборника напредњака се није ни појавило на данашњој седници.

Разлог за незадовољство одборника и функционера СНС-а у Чачку је неодржавање седница Градског одбора. Према нашим сазнањима седница ГрО СНС Чачак одржана је дан пред седницу скупштине града, у тренутку када је Градско веће већ предложило Бојовића за директора ЈП Градац. На тај начин Градски одбор није имао прилику да се изјасни о другом кандидату ове странке за ово место, Александру Максимовићу, који тренутно обавља функцију заменика председника скупштине. Део одборника СНС из револта није желео да подржи Бојовића.

Слично се десило и пре неколико месеци када је Градско веће града Чачка предложило смену двојице директора из редова СНС-а, а да градски одбор ове странке није ни заседао. Тада 10 одборника није подржало овај предлог.

Међу чачанским напредњацима већ дуже време тиња незадовољство због нефункционисања странке, а то се све чешће прелива и на функционисање скупштине града у којој СНС има комотну већину.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОд 1. новембра нови систем путовања у ЕУ
Следећаи чланакИ то је могуће у фсс! играчи економском класом, а челници бизнис?!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here