Најављена Божићна трка почетком године у Кули

КУЛА, 30.12.2022. – Сам крај календарске године је период када је већина спортских колектива на краткој паузи. Ипак, Хајдук Маратон Тим већ на старту године организује трећу по реду Божићну трку. Трка је на програму у недељу, 8.јануара, тачно у подне, а окупљање је на паркингу код некадашње фабрике „Техника“. Нешто више о концепту саме трке рекао је Здравко Мишовић, председник овог атлетског клуба:

„Трећу годину узастопно организујемо Божићну трку. У принципу, годину приводимо крају, креће нова година и нема чекања код нас. Већ 3. јануара крећу тренинзи са децом и ето, одмах 8.јануара, на програму је трка. Трчи се пет километара, у питању је стаза која се трчи у оквиру Кулске лиге трчања. Биће више као тренинг, али опет, сматрам да то превазилази тај тип трчања. Направили смо добар стартни пакет, имаћемо једно дружење на стази која је тачно измерена и која служи за проверу у оквиру припремног периода.“

Сезона је за Хајдук Маратон тим била веома успешна. Поред манифестација које су постале својеврстан бренд општине Кула, као што су Трка пријатељства и Крос трка Царица на Малом Стапару, такмичари Хајдука остварили су и изузетне такмичарске резултате, те нема разлога да и наредна, 2023. година протекне у знаку атлетских успеха и даље бриљантне спортске промоције опптине Кула.

Извор: Qmedia

Фото: Qmedia

Претходни чланакПУ у Сомбору: апел за избегавање коришћења пиротехнике
Следећаи чланакРадно време Дома здравља у Кули током празника

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here