„Божићна чаролија“ одушевила најмлађе суграђане

КУЛА,05.01.2023. – Прва по реду манифестација за децу празничног карактера, „Божићна чаролија“ одржана је на платоу испред Поште у центру Куле. Разноврстан програм, пун лепих изненађења, измамио је осмехе на лицима најмлађих Куљана и Куљанки. Прилику да отвори манифестацију и поздрави присутну децу и родитеље имао је председник општине Кула, Дамјан Миљанић. Он је истакао да је ова манифестација оправдала сва очекивања и да је уверен да ће „Божићна чаролија“ наставити да буде боља како године буду пролазиле. Такође, нагласио је да је ово ништа друго до један знак пажње за оне којима овај свет остаје у аманет, а то су деца:

„На данашњи дан је организована једна посебна манифестација која, ево, већ по првом догађају, обећава да ће прећи у много већу причу. Са сарадницима сам причао и предложио да следеће године и целу улицу ангажујемо и поставимо штандове, јер  је присутан велики број деце и велики број наших суграђана. Припремили смо око 600 пакетића, „Јафа“ је дала један свој штанд посебно и можемо рећи да је припремљено и подељено укупно око 1000 пакетића. Такође, подељено је стотинак Јеванђеља за децу, а такође су подељени и разни други поклони, тако да је прва „Божићна чаролија“ протекла успешно. Очекивали смо пуно људи, пуно деце, али нас је оволики број пријатно изненадио. Можда је било неких малих проблема са тоном и слично, али то је нормално за прво организовање и нема сумње да ће наредних година успех бити све већи“.

Свој допринос у оквиру целокупног програма дали су и хорови културно уметничких друштава „Дурмитор“ и „Србија“, глумци Културног центра Кула, поједини привредни субјекти, као и чланови Мото клуба „Кула“, који су поделили производе из слатког и сланог асортимана. Када је о организацији реч, организатори су Општина Кула и Туристичка организација општине Кула, а, када је у питању све виђено, нема сумње да је наша општина добила још једну манифестацију која ће из године у годину да помера границе када су у питању масовност и програм.

Извор: Q media
Фото: Q media

Претходни чланакVéradás Szivácon
Следећаи чланак„Воде Војводине“ пред празнике радиле пуном паром: У циљу спречавања рибокрађе, одузето на стотине мрежа!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here