Рукометаши „Црвенке“ стартовали са припремама за пролећни део сезоне

Foto: Q media

ЦРВЕНКА, 12.01.2023. – У Спортској хали „Слободан Чиле Мишковић“ рукометаши „Црвенке“ стартовали су са припремама за пролећни део сезоне. О самом концепту припрема, променама у играчком кадру, али и о предстојећим припремним утакмицама, нешто више рекао је тренер рукометаша „Црвенке“, Владимир Зејак:

„Почели смо са припремама за други део сезоне која је пред нама. Већи део припрема ће бити обављен овде, имаћемо неких пријатељских утакмица, заказана је утакмица са „Динамом“ из Панчева који су на припремама у Врбасу, а играћемо такође и два пријатељска турнира, један је Меморијални турнир „Вук Рогановић“ крајем јануара. Након тога, учествујемо на меморијалном турниру у Врбасу и то ће нам бити последња проба пред почетак првенства. Када је о појачањима реч, довели смо Николу Егића, који представља значајно појачање. За сада нико не одлази из клуба, а имамо у плану да доведемо још једног играча, дете које је из наше школе и  надамо се реализацији тог доласка у што скоријем периоду и  са тим би завршили сва појачања која су намењена за други део сезоне.“

Стање на табели на полусезони даје основа за оптимизам, с обзиром да је „Црвенка“ трећа на табели, са скором од седам победа, једним нерешеним резултатом и три пораза, а када је реч о очекивањима, Зејак је истакао да је примарни циљ улазак у плеј оф:

„Наш циљ је да уђемо у Плеј оф, а од самог почетка сезоне циљ је улазак у Аркус лигу. Наравно, неће бити страшно ако се тај циљ не испуни, међутим, мислим да имамо квалитет, имамо добру екипу и показали смо да умемо да освајамо бодове и  ја лично прижељкујем пласман у Аркус лигу“.

У Рукометном клубу „Црвенка“ дошло је у протеклом периоду и до кадровске реорганизације, те је тако овај клуб добио нови Управни и Надзорни одбор. Несумњива је једна чињеница, а то је да су сви у клубу, поводом планова за ближу будућност, једногласни: даље јачање клуба и пласман у Аркус лигу.

Извор: Q media

Претходни чланакОдржан 2. Фестивал украјинских божићних песама у Сремској Митровици
Следећаи чланакTeljes körű felújítás a verbász–zombori vasútvonalon

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here