Временска и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 20.01.2023. – У Кули током већег дела дана снежне падавине. Максимална дневна температура 3 степена, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1010 милибара, а дува слаб северозападни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У суботу у Кули снежне падавине, нарочито током преподнева. Максимална дневна температура износиће 3 степена, влажност ваздуха 91 проценат, ваздушни притисак 1011 милибара, а дуваће јак североисточни ветар брзином од 8 метара у секунди.

У недељу у Кули кишовито време. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 4 степена, влажност ваздуха 97 процената, ваздушни притисак 1021 милибар, а дуваће слаб северни ветар брзином од 2 метра у секунди.

Наставља се период са релативно неповољним утицајем биометеоролошких прилика на хроничне болеснике. Нарочит опрез се саветује особама са бронхијалном астмом и срчаним тегобама. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду главобоље, раздражљивости и болова у костима и зглобовима. Повећана пажња у саобраћају је препорука свим учесницима.

Извор: Qmedia

Претходни чланакВозач у Кули налетео на девојчицу на пешачком прелазу, па побегао
Следећаи чланакОбавештење о исплати редовне и привремене новчане накнаде

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here