СПОРТ: „Хајдук“ почиње припреме, „Полет“ успешан на гостовању

Фото: pixabay

КУЛА, 24.01.2023. – Српсколигаш „Хајдук 1912“ почиње своје припреме у среду, када ће тренер Жељко Рачић окупити своје пулене за предстојеће припремне двобоје. За сада нема већих промена у играчком кадру, а за сада је, готово извесно, да тренер Рачић неће моћи да рачуна на Абрамушића и Тримановића. Како је Рачић рекао, евентуална појачања зависиће од одлазака, а много тога ће бити јасније већ у првим данима припрема.

Фудбалски клуб „Црвенка“, члан Подручне фудбалске лиге Сомбор, остао је без тренера, пошто је тренер првог тима, Горан Шушиловић, поднео оставку из приватних разлога. Ипак, Шушиловић остаје у клубу, пошто ће бити ангажован у млађим категоријама фудбалског клуба „Црвенка“. У наредних дана требало би да буде познато ко ће у пролећном делу сезоне водити овог подручног лигаша.

Када је реч о  сивачком „Полету“, одиграна је прва пријатељска утакмица, и то у Бачком Добром Пољу, против екипе „Сутјеске“. Крајњи резултат гласи 2:1 за „Полет“, а стрелци су Максимовић и Холовати. Тренутно нема већих играчких промена у табору Сивчана, те је за сада једини отишао Радомир Ромић у „Кулу“, док је прво појачање Бојан Миловановић, који игра на позицији нападача и који долази из мађарског Кунбаја. Када је реч о наредној провери, „Полет“ игра у недељу на свом терену против екипе „Кордуна“ из Кљајићева.

Извор: Qmedia

Претходни чланакОд почетка школске године 39 саобраћајних незгода у зони школа
Следећаи чланакÚjabb alakuló ülések

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here