Пожар на салашу у близини Нове Куле, причињена огромна штета

Фото: Qmedia

КУЛА, 26.01.2023. – На салашу Дарка Мишића у близини економије Нова Кула избио је пожар. Причињена је огромна штета, а наша екипа је отишла на лице места како би од власника салаша сазнала шта је све изгорело и на које начине се може помоћи у санирању штете:

„Пожар је избио,највероватније, због агрегата, не знамо ни ми сами. Изгорело је буквално све, и кровови и све што смо имали, је изгорело. Не бих могао да знам колика је штета у финансијском смислу, али је материјална штета огромна, имали смо доста репроматеријала за следећу годину, фолија, хемије и свега оног што је потребно за бављење повртарством и пољопривредом. Свако ко жели да нас контактира, може то да уради на број телефона 064/138-12-39. Ми ћемо покушати да контактирамо одређене људе из општине, који су упућени и који знају шта се догодило. Не знам ни сам како бих се изразио у том правцу, немамо ништа више што смо имали, а доста тога нам треба, много тога се мора купити и набавити да би се почело испочетка.

Део од Куле до Савиног Села у прошлости је био веома заступљен салашима. Данас, деценијама касније, овај салаш је један од ретких на овом потезу. Управо због значаја салаша , али и солидарности и помоћи у тешким моментима, позивамо све друштвене чиниоце и грађане, да помогну у складу са својим могућностима и тиме помогну овом домаћинству да наставе са нормалним животом и својом делатношћу.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПремијера представе „Краљ умире“ у суботу у Црвенки
Следећаи чланакСПОРТ: „Хајдуци“ почели припреме, одбојкаши у пуном погону

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here