Прогноза и биометеоролошка прогноза

Фото: Qmedia

КУЛА, 27.01.2023. – У Кули током већег дела дана снежне падавине. Максимална дневна температура 2 степена, влажност ваздуха 86 процената, ваздушни притисак 1012 милибара, а дува умерен северни ветар брзином од 6 метара у секунди.

У суботу у Кули снежне падавине током читавог дана. Максимална дневна температура износиће 2 степена, влажност ваздуха 90 процената, ваздушни притисак 1015 милибара, а дуваће слаб северни ветар брзином од 4 метра у секунди.

У недељу у Кули умерено облачно. Максимална дневна температура у недељу ће у Кули износити 3 степена, влажност ваздуха 68 процената, ваздушни притисак 1022 милибара, а дуваће слаб северозападни ветар брзином од 5 метара у секунди.

Биометеоролошка прогноза за петак, 27. јануар

Наставља се период са релативно неповољним утицајем биометеоролошких прилика на хроничне болеснике. Нарочит опрез се саветује особама са бронхијалном астмом и срчаним тегобама. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду главобоље, раздражљивости и болова у костима и зглобовима. Повећана пажња у саобраћају је препорука свим учесницима.

Извор: Qmedia

Претходни чланакKultúránk ünnepe
Следећаи чланакОдржана заједничка седница Савета за запошљавање и за привреду

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here