СПОРТ: „Црвенка“ добила новог тренера, Сивчани успешни у провери

Фото: РК Сивац

КУЛА, 27.01.2023. – Као што је и најављивано претходних дана, Фудбалски клуб „Црвенка“ добио је новог шефа стручног штаба. У питању је Мирослав Васић, који је своју богату тренерску каријеру градио најпре у млађим селекцијама „Ђердапа“, ОФК „Београда“ и „Црвене Звезде“. Тренерски ангажман га, потом, води у крушевачки „Напредак“ и у два словеначка клуба: „Копер“ и „Заврч“. У каријери је још водио ОФК „Београд“ ( први тим), „Ал Шамал“ из Катара, „Слободу“ из Ужица и оманску „Ал Орубу“. „Црвенка“ други део сезоне дочекује на трећем месту и јасно је да је главни задатак новог тренера борба за очување места у врху табеле.

Фото: ФК Црвенка

Када је о рукомету реч, екипа „Сивца 69“ одиграла је пријатељску утакмицу у Новом Бечеју против екипе „Јединства“. Крајњи резултат гласи 32:31 за Сивчане, а виђена је једна борбена и ефикасна утакмица првенственог калибра. Ова победа је вишеструко вреднија, имајући у виду да тренер Жежељ није могао да рачуна на Беслаћа, Славуљицу и Влаовића.

Куглаши „Хајдука“ дочекују у 13. колу Прве лиге Србије-група Војводина екипу Кљајићева. С обзиром да је екипа Кљајићева у самом врху табеле, на другом месту, јасно је да је тежак задатак пред кулским куглашима. Ипак, у претходном колу остварена је победа против „Баната“ из Зрењанина, те је јасно да је наставак победничког низа приоритет. Меч против Кљајићева је на програму у недељу, 29. јануара, са почетком у 16 часова, у куглани Центра за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу.

Извор: Qmedia

Претходни чланакЗа рођење првог детета родитељи од 1. јануара 345.398,70 динара
Следећаи чланакШиром света обележава се Дан сећања на жртве Холокауста

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here