Одржана седница Колегијума министра одбране

Foto: Ministarstvo odbrane

БЕОГРАД, 31.01.2023. – Седница Колегијума министра одбране, којом је руководио потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић, одржана је данас у Дому Гарде на Топчидеру.

Чланови Колегијума реферисали су министру Вучевићу о реализацији задатака из својих надлежности у претходној години, а на седници је било речи и о тежишним задацима у 2023. години.

На седници је закључено да су у претходном периоду успешно реализовани сви задаци и да ће се наставити са опремањем и улагањем у наоружање и војну опрему и интензивирањем обуке с циљем даљег јачања борбене готовости Војске Србије, као и са унапређивањем животног стандарда свих припадника Министарства одбране и Војске Србије.

Такође, наглашено је да ће тежишни задаци у 2023. години бити реализација пројекта 5.000 припадника специјалних јединица, предузимање свих мера на очувању мира и безбедности грађана Републике Србије, интензивирање рада на доношењу стратешких и нормативних докумената те убрзање реализације инфраструктурних пројеката за потребе Војске Србије.

Извор: Министарство одбране

Претходни чланакПочело школовање 18. генерације фудбалских судија
Следећаи чланакСПОРТ: Одржан састанак са спортским колективима, „Црвенка“ успешнија у комшијском дербију

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here