Због радова на изградњи брзе пруге прекид у снабдевању гасом

Фото: Qmedia

КУЛА, 06.02.2023. – Услед привременог прекида у снадбевању природним гасом, у току сутрашњег дана  Општинска управа неће радити, док ће шалтери у Услужном центру радити у периоду од 8 до 12 часова.

Због прекида у снабдевању, школе које ће сутра прећи на онлајн наставу су : основне школе „Петефи бригада“ и „Иса Бајић“ у  Кули, затим Средња и основна школа „Петро Кузмјак“ у Руском Крстуру, Средња стручна школа Црвенка и Основна школа „Вук Караџић“ у Црвеки, као и Основна школа „20 октобар“ у и Школа за основно музичко образовање у Кули.

У свим другим школама (Средња техничка школа „ Михајло Пупин“ и Економско трговинска школа у Кули, Основна школа“Никола Тесла“ у Липару и Основна школа „Вељко Влаховић“ у Крушчићу) настава се одвија према редовном плану и програму.

Што се тиче вртића, раде следећи објекти:  „Бубамара“ у Кули,  „Шећерко“ у Црвенки,  „Цицибан“ у Руском Крстуру, „Чувари осмеха“ у Сивцу, „Рода“ у Липару  и „Вртуљак“ у Крушчићу.   Деца из објекта „Невен“ из Сивца биће смештени у „Чуваре осмеха“ , а деца из „Веверице“ из Црвенке  биће смештена у „Шећерко“.

С обзиром да неће радити објекти „Сунчица“, „Колибри“ и „Маслачак“ у Кули, сви родитељи чија деца бораве у овим објектима, а који имају потребу за смештај деце нека се до 14 часова обрате својим васпитачима, а објекти у којима ће бити алтернативни  смештај су „Цицибан“ у Руском Крстуру и „Шећерко“ у Црвенки.

Извор: Qmedia

Претходни чланакРадови на гасоводу код Врбаса, краткотрајни прекид у испоруци гаса
Следећаи чланакСПОРТ: Кошаркаши „Хајдука“ стартовали победом, Костић наставио низ успеха

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here