Обавештење правним лицима о достави података за потребе локалног регистра загађивања

Foto: Opstina Kula

КУЛА, 10.02.2023. – Општина Кула позива сва правна лица која врше делатност на територији општине Кула да испуне своју законску обавезу и доставе податке за 2022. годину за локални регистар извора загађивања. Рок за достављање података је 31. март 2023. године.

Податке треба да доставе привредна друштва и друга правна лица и предузетници која испуњавају услове о минималним граничним вредностима капацитета у одговарајућим привредним делатностима.

У складу са упутством Агенције за заштиту животне средине потребно је у електронској форми доставити пет попуњених образаца. Један комплет образаца укоричен у јединствен документ прописно потписан и оверен од стране одговорног лица потребно је послати путем редовне поште на адресу: Општинска управа Кула, Одељење за инвестиције, заштиту животне средине и енергетски менаџмент, улица Лењинова 11, 25230 Кула.

Такође потребно је послати и комплет образаца електронски на е-маил адресу: katastarzagadjivacaopstinakula@gmail.com

Све додатне информације могуће је добити на телефон 025 722 333 локал 119, контакт особа Драгана Кривокућа. Такође, додатне информације могуће је пронаћи на сајту општине Кула, www.kula.rs.

Извор: Општина Кула

Претходни чланакПоскупљује хлеб „Сава“
Следећаи чланакEgyre több lehetőség nyílik a drónok használatára a mezőgazdaságban

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here