Каратисти „Црвенке“ успешни на Првенству зоне Бачка

Foto: Karate klub Crvenka

ЦРВЕНКА, 14.02.2023. – Најмлађи каратисти Црвенке су у недељу 12. фебруара наступили на Првенству Зоне Бачка које је у организацији Kарате савеза Војводине за полетарце, пионире и наде одржано у спортској хали „Парк“ у Старој Пазови. Ово такмичење је за најмлађе категорије до 14 година представљало 1. круг квалификација за Првенство Војводине, односно Првенство Србије.

У конкуренцији полетарки 2015. годиште и млађи у катама појединачно апсолутна класа, Нађа Суботић је освојила 2. место и сребрну медаљу.

У конкуренцији полетараца 2014. годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) Новак Ковачевић је освојио 2. место и сребрну медаљу.

У конкуренцији пионирки 2013. годиште у катама појединачно класа Е (жути појас) Мила Бијелић је освојила 2. место и сребрнумедаљу.

У конкуренцији нада 2011. годиште у катама појединачно класа Д (оранж појас) Миљан Нешовић је освојио 3. место и бронзану медаљу.

У конкуренцији женских нада 2011. годиште у катама појединачно класа Ц (зелени појас) Хелена Мировић Јонес је освојила 3. место и бронзану медаљу.

У конкуренцији мушких нада 2010. годиште у катама појединачно класа Б (плави појас) Данијел Дошлић је освојио 3. место и бронзану медаљу.

Укупно је освојено 6 медаља, а од тога 3 сребрне и 3 бронзане.
Сви наведени освајачи медаља су се пласирали на Првенство Војводине које ће се одржати 4. марта 2023. године у Инђији.

Извор: Карате клуб „Црвенка“

Претходни чланакМлађи „хајдуци“најуспешнији на Зонском такмичењу, старији путују у Братиславу
Следећаи чланакДоспева прва рата накнаде за одводњавање

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here