Млађи „хајдуци“најуспешнији на Зонском такмичењу, старији путују у Братиславу

Foto: Karate klub Hajduk

КУЛА, 14.02.2023. – У недељу,  у Старој Пазови је одржано Првенство Зоне Бачка за полетарце, пионире и наде. Карате клуб „Хајдук“ је наступио са 16 појединаца и 3 екипе и учинак је био максималан, јер је освојено укупно 18 златних и 1 сребрна медаља. То је било довољно да „Хајдук“ буде и најуспешнији клуб на такмичењу и у појединачној и у екипној конкуренцији с обзиром да су све три екипе пионира, женских нада и мушких нада освојиле прва места.

Овакав наступ бораца „Хајдука“ је био и очекиван и најважније је да је  остварен примарни циљ, а то је пласман свих појединаца и екипа на Првенство Војводине које ће се одржати почетком марта месеца у Инђији. Како је речено у овом колективу, посебно их радује што сунаставили традицију да на сваком почетку сезоне имају нове дебитанте који су гарант за успешну будућност.

Кадети, јуниори и млађи сениори ће наредног викенда наступити на престижном међународном турниру „Grand Prix Slovakia“ који се одржава у Братислави. На турниру се очекује преко 3 хиљаде такмичара из 30 земаља из целог света и то ће свакако бити изузетна провера и огромно искуство за борце „Хајдука“.

Извор: Карате клуб „Хајдук“ Кула

Претходни чланакДелевић и Јекнић у посети 18. генерацији фудбалских судија
Следећаи чланакКаратисти „Црвенке“ успешни на Првенству зоне Бачка

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here