За Добровољна ватрогасна друштва највиши износ до сада

Фото: Qmedia

КУЛА, 17.02.2023. – Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, одржао је састанак са председником општинског ватрогасног савеза Кула, Александром Мосорком, и представницима Добровољних ватрогасних друштава са територије општине Кула. Тема састанка била је рад овог сектора у протеклом периоду, али и постављање планова за текућу годину. Председник општине искористио је прилику да са представницима ДВД-а разговара на тему поспешивања услова рада овог сектора, те су постављена и начелни планови за унапређење сектора који је од изузетног значаја када су пожари у питању.

Ове године је локална самоуправа Конкурсом определила износ од два милиона динара који је намењен за рад сектора ДВД, а чак три милиона динара за инвестиције које се тичу улагања у њихове објекте.

Председник Миљанић овом приликом је истакао да је у протеклом периоду пожртвовани рад људи који су чланови ДВД-ова допринео ватрогасном сектору и да се њихов значај огледа управо у чињеници да су својим искуством и брзином били важна карика у кризним ситуацијама.

Представници Добровољног ватрогасног друштва Руски Крстур искористили су прилику да председнику општине уруче захвалницу за подршку коју им је пружио у протеклом периоду.

Фото: Qmedia

Извор: Qmedia

Претходни чланакСПОРТ: Стартују рукометаши и одбојкаши
Следећаи чланакИзвоз српског ИКТ сектора већи за 45 одсто

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here