Ухапшене рибокрадице: Струјом убијали, па крали рибу (ФОТО)

Foto: Vojvodina uživo

КОВИН, 18.02.2023. – У заједничкој акцији рибочуварске службе ЈВП Воде Војводине и МУП-а данас је ухапшено пет особа, затечених у крађи рибе са апаратима за струјно убијање.

Рибокрадице су ухапшене у насељу Дубовац, код Kовина, на 1084 км реке Дунав, а заплењена су им два чамца коришћена за криволов и апарат за струјно убијање риба.

Рибочуварска служба ЈВП “Воде Војводине”, под чијем су ингеренцијом риболовне воде и заштићена подручја, протеклих дана радила је појачаним интензитетом ради спречавања криволова. Ова акција ЈВП “Воде Војводине” спроведена у сарадњи са Јединицом за безбедност на рекама МУП-а Србија само је једна у низу успешних акција Рибочуварске службе овог предузећа, која захваљујући новој, савременој опреми и Мониторинг центру, у сваком тренутку прате стање на рекама које су под њиховим управљањем.

Извор: Војводина уживо

Претходни чланакЈовановићу и ДСС-у се смеје цела Србија: Погледајте плакате којима су показали да немају ни опште знање (ФОТО/ВИДЕО)
Следећаи чланакПАНАОТОВИЋ:“БИЛО БИ УЉУДНО ДА ПАЈТИЋ ОБЈАСНИ 2 МИЛИОНА СKРИВЕНИХ ФРАНАKА ДР ПЕТРОВИЋА, ПА ДА ОНДА НАСТАВИ СА ПОЛИТИЧKОМ АНАЛИЗОМ“

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here