Шутирање тројки за помоћ Петру Зејаку

Фото: Qmedia

СИВАЦ, 20.02.2023. – У недељу, 19. фебруара, у спортској  хали у Сивцу одржано је  хуманитарно шутирање тројки за помоћ петогодишњем Петру  Зејаку који болује од леукемије. Председник Окружног кошаркашког савеза Сомбор-Сивац, члан Управног одбора и делегат у Скупштини Кошаркашког савеза Србије, Горан  Крстајић, истакао је да су спремни да на све начине помогну, како Петру, тако и свој деци у нашој општини.

,,Дошли смо на идеју уз помоћ мојих играча који су доста хумани и учествовали су у више хуманитарних акција. Када су ми предложили одмах сам, испред нашег  клуба, пристао да то урадимо. Прихватили смо и организовали за 5 дана. Спремни смо да помогнемо  на  све начине, не само Зејаку, него и свој деци у нашој општини. Очекујемо доста играча из нашег клуба, и мушког и женског. Ту су и четири играчице из Спартака, које су дошле да подрже хуманитарни турнир. Биће нас  сигурно  преко 100“.

Хумани људи су, овом  приликом, за Петра сакупили 36.410 динара.

Истог дана, у локалу Сити бар у Сивцу, одржана је хуманитарна журка. За добру атмосферу били су задужени Тијана Малешевић, Здравко Јерковић, Жарко Прибаковић, Драган и Мирјана Довијарски, Младен Стојков, Милан Јокић и други музичари. Овај догађај Петру  је донео 152.000 динара.

Извор: Qmedia

Претходни чланакСПОРТ: Успешан викенд за рукометаше
Следећаи чланакВременска и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here