„Јафа“ из Црвенке на Међународном сајму у Дубаију

Foto: agrofin.rs

СРБИЈА, 21.02.2023. – На међународном сајму прехрамбене индустрије “Гулфуд 2023”, који се од 20. до 24. фебруара одржава у Дубаију, у Уједињеним Арапским Емиратима, учествује 25 домаћих компанија из прехрамбеног сектора, саопштила је Привредна комора Србије. Неке од домаћих компанија које учествују на овој сајамској манифестацији су: Минела, ПИK Бечеј, Јумис, Будимка и многе друге. Када је реч о привредним колективима из наше општине, на овој манифестацији је присутна и црвеначка „Јафа“.

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организовале су да се наше компаније представе на националном штанду Србије у једној од главних хала сајма. Наступ на овом сајму излагачима омогућава  да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Сајам „Гулфоод“ је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Залива, у оквиру које се организују сусрети произвођача, извозника и дистрибутера, као и представника водећих малопродајних ланаца.

Извор: Агрофин

Претходни чланакДанас исплата редовних и привремених накнада
Следећаи чланакTartományi támogatás a nemzeti tanácsoknak

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here