Хуманитарни маскенбал изнад свих очекивања: За Милин први корак!

Фото: Qmedia

КУЛА, 24.02.2023. – На салашу „Стара Кудељара“ у Кули одржан је хуманитарни дечији маскенбал. Само неки од учесника били су мађионичар Карло Велики, меда Вуле, као и плесна група „Dance forever“, која је дошла из Београда. Цена улаза била је добровољни прилог, а сав приход од маскенбала иде за лечење Миле Жежељ. Говорећи о суштини и сврси маскенбала, Иван и Гордана Шикора, идејни творци ове приче, истичу да су презадовољни читавим током акције, али да је ово само почетак и да наредне авантуре хуманитарног типа тек следе:

Фото: Qmedia

,,Очекивања су апсолутно  испуњена. Просто, идеја је заживела и то је оно што смо желели да видимо – много деце, са истим циљем, а то је  да помогнемо малој Мили. Наступио је мађионичар Карло, затим група Dance forever из Београда и после њих меда Вуле са својим  забавним  програмом. Он је нешто  и  умесио,  донео је медењаке и мед.  Наш жири је подмитљив и поткупљив и то  је пресудно код избора најбоље маске. Мислимо да ће награду однети неке ручно рађене маске, неке најнемирније или највеселије, тако да ће то бити  суд који  ће бити кључан“.

,,Како кажу, почетак је кад сам се родио, а краја нема. Просто, идеје се ређају једна за другом, много је идеја, много  је пријатеља који  желе да нам помогну и то  је фантастично. Сада је маскенбал,  следећа је хуманитарна вожња бициклом, акције се нижу  једна за другом. Ближе се ускршњи празници  и  још  неки  интересантни  датуми.  И са НУРДОР-ом имамо сарадњу, тако да ово сигурно неће бити крај“.

,,Мили  Жежељ можемо да помогнемо слањем  СМС поруке са текстом  1196 на 3030, као и уплатом на рачуне који су истакнути на банеру фондације Буди хуман. Замолили бисмо  овим  путем и неке привреднике  и фирме да помогну“.

„Двојац без кормилара“ прелази на стотине километара бициклом са поруком хуманости и солидарности. Када је, пак, реч о овом маскенбалу, прикупљено нешто више од 60 хиљада динара, и читав тај приход иде у сврху лечења Миле Жежељ. А, с обзиром да кажу да је понављање мајка знања, није лоше поновити: СМС порука садржаја 1196 на број 3030 или уплата на динарски рачун: 160-6000001292470-20. За Милин самостални корак! Будимо хумани!

Извор: Qmedia

Претходни чланакДизел за три динара јефтинији а бензин остао на прошлонедељном нивоу
Следећаи чланакЗа доделу сеоских кућа у 2023. години 500 милиона динара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here