Kакви гости, такав и домаћин!

Foto: 24sedam.rs

ЗРЕЊАНИН, 27.02.2023. – Овај скуп је организован у сали за прославе „Kристал“ која је у власништву Анђелка Битевића, лица из кримогене средине.

У Зрењанину данас је одржана трибина под називом „Не капитулацији“ у организацији представника странака Доста је било, Заветници, Двери ДСС и Покрет обнове Kраљевине Србије.

На трибини су говорили Душан Обрадовић, Драган Николић, Милош Kовић, Слободан Самарџић, Бошко Обрадовић и Милош Јовановић, звани Миша Француз.

Овај скуп је организован у сали за прославе „Kристал“ која је у власништву Анђелка Битевића, лица из кримогене средине, широј јавности али и органима Министарства унутрашњих послова познатог као произвођач и дистрибутер алкохолног пића, ракије „зозовача“, која је усмртила 43 људи, али и лице са око 20 кривичних пресуда и око 30 кривичних пријава.

Ово лице је до сада осуђивано због различитих кривичних дела, од тешких дела угрожавања јавног здравља, фалсификовања рачуна, насиља у породици до тешких дела у саобраћају. Више пута се налазио на потерницама, а његовим кривичним делима бавили су се надлежни органи широм земље, од Зрењанина, Београда, Ниша, Панчева, док је СБОK спроводио истражне радње против њега.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакУ суботу обележавање 101. године од рођења Еугена Кочиша
Следећаи чланакПрелевић поново избегао рочиште: „Раткапна“ се уплашио и није дошао на суђење поводом гнусних лажи о Андреју Вучићу

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here