Прелевић поново избегао рочиште: „Раткапна“ се уплашио и није дошао на суђење поводом гнусних лажи о Андреју Вучићу

Foto: 24sedam.rs

БЕОГРАД, 27.02.2023. – После више од три године у Београду је заказано рочиште због увреде части и угледа, односно изношења личних информација у јавност, по тужби Андреја Вучића против адвоката Божидара Прелевића који се на истом није појавио, и које је одложено због болести судије.

Прелевић који је познат као опозициони гласноговорник и члан нечега што се зове „Скупштине слободне Србије“ се очигледно уплашио да пред правосудним органима понови неистине које је изрекао.

Адвокат Бранибор Јовичић, један од Вучићевих бранилаца, није саопштио на шта се конкретно односи тужба, односно, због којег је Прелевићевог иступа у јавности Андреј поднео тужбу, али је навео да ће на следећем рочишту, у септембру, када се појави тужени, рећи о чему је реч.

Он је истакао да Прелевић упорно опструише поступак:

– За три године одржано је једно рочиште, а дуже од годину дана Прелевић није хтео да прими тужбу, данас се није ни појавио.

Јовичић је такође истакао да је својим гнусним изјавама Прелевић обрукао саму адвокатуру.

Божо Прелевић је, иначе, и „власник“ надимка „Раткапна“ који је зарадио тако што је својевремено ухваћен у крађи раткапне са точка аутомобила и то у непосредној близини полицијске станице у Београду.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакKакви гости, такав и домаћин!
Следећаи чланакОдржана свечаност у знак сећања на Еугена Кочиша

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here