Милица Глушица на пријему код председника општине Кула

Фото: Qmedia

КУЛА, 28.02.2023. – Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, уприличио је пријем за Милицу Глушицу, такмичарку „Constrictor fight team-a“, која је освојила бронзану медаљу на Светском аматерском ММА првенству. Након разговора и импресија поводом овог сјајног резултата, Миљанић је уручио пригодан поклон Глушици, која је на пријем дошла у друштву свог тренера, Дејана Тешића. Говорећи о овом успеху, Миљанић истиче да општина Кула јесте општина успешних људи, а да овај успех доказује ту тврдњу:

„Трудимо се да општина Кула буде општина успешних људи, најбољих у ономе што раде, а овај пријем јесте управо томе посвећен. Треће место на свету је невероватан резултат иза кога стоји рад, посвећеност, успешан клуб и тренер, и то је нешто што дуго траје у нашој општини и на овим просторима. Надам се да ћемо заједно направити једну лепу причу, а, наравно, улога општине је незнатна у односу на рад који они улажу, али ова прича ће свакако имати подршку општине да остане успешна и препознатљива и у годинама које долазе.“

Милица Глушица рекла је да је ово њено прво веће такмичарско искуство, те да то даје додатну тежину једном оваквом резултату:

„Ово је прво велико искуство за мене, с обзиром да сам тек почела да се бавим борбама. Пут је био тежак, имала сам свакодневне тренинге са мојим тренером Дејаном Тешићем и уложен је напоран рад, али овај резултат је исход свега тога. Чека ме још много аматерских борби и тренирања, а надам се учешћу на Европском првенству, па ћемо видети даље. Оно што је јасно јесте то да, све док могу да се тучем, ја ћу радити ММА“.

Извор: Qmedia

Претходни чланакПредставници ЛАГ Срце Бачке у студијској посети Естонији
Следећаи чланакБошко, Милоше, Милице: Колико сте дана годишње на КиМ?

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here