Бошко, Милоше, Милице: Колико сте дана годишње на КиМ?

Foto: KPN

СРБИЈА, 28.02.2023. – Конзервативни покрет Наши саопштења Двери, ДСС и Заветника у којима себе представљају као некакве бранитеље Косова и Метохије сматра јефтиним покушајима сакупљања политичких поена и обманом грађана.

ДСС и Заветници су престали да буду патриотска опозиција (ако су икада и били) након срамних састанака након избора о прављењу коалиције са Борком Стефановићем, Зораном Лутовцем, Здравком Поношем, Мариником Тепић, Драганом Ђиласом, Вуком Јеремићем, левичарима из Не давимо Београд и сличнима који су отворени лобисти за независност Косова.  Двери су у издаји отишле више корака испред њих, јер је Бошко Обрадовић био једна од ударних песница Драгана Ђиласа у покрету 1од5милиона и протестима на којима је упадао у РТС и изигравао страдалника и великог опозиционара. Истог тог опозиционара први пут у Парламент РС увео је Кајл Скот амбасадор САД, по чијем налогу су лидери ДС и осталих прозападних странака позвали своје гласаче да на поновљеним изборима гласају за Двери у уведу их у скупштиину.

Сарадњом са лобистима за независност КиМ, западним амбасадама, али и промотерима кампање „да су Срби геноцидни народ“, попут Маринике Тепић, јасно су ставили до знања да они не воде бригу о било каквој идеологији и заштити српских националних интереса, већ их искључиво интересује долазак на власт и за то не бирају средства.

Србији је доста салонских патриота који више дана годишње проведу на летовању и зимовању него на Косову и Метохији за које се „боре“ !

Инфо тим

КПН

Извор: КПН

Претходни чланакМилица Глушица на пријему код председника општине Кула
Следећаи чланакРТС отворено ради за Kуртија и Бореља!

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here