Од хапшења због марихуане до претњи смрћу председнику: Развојни пут пулена Милоша Јовановића који је претио Вучићу

Foto: Printscreen/Instagram

СРБИЈА, 28.02.2023. – Kада је његов бруталан позив на убиство председника државе доспео у медије, „храбри“ Половина је убрзо после тога закључао свој профил

Александар Половина, члан Главног одбора ДСС-а и близак сарадник Милоша Јовановића, запретио је на Инстаграму убиством председнику Србије Александру Вучићу.

– Срби су убијали краљеве и своје и туђе за далеко мање од овога – написао је Половина и поставио питање:

– Да ли би убиство потписника било правично или претерано?

С обзиром на то да је опозиција последњих дана константно нападала председника Србије, кроз коментаре да иде у Брисел да потпише независност тзв. Kосова, сасвим је јасно да је Половина мислио на Вучића у својој објави.

Kада је његов бруталан позив на убиство председника државе доспео у медије, „храбри“ Половина је убрзо после тога закључао свој профил.

Иначе, Александар Половина је поред чланства у Новом ДСС-у активан и у невладином сектору и оснивач је НВО Ливе Београда.

Ради се о релативно проблематичном младићу који је имао проблеме са законом још у средњој школи. Редовно је конзумирао марихуану, а због те дроге је имао проблема и на екскурзији када су му полицијски службеници на граници са Грчком пронашли канабис.

После завршене гимназије покушао је да студира Факултет политичких наука, али му учење није полазило за руком па је прешао на приватни факултет.

Ипак, од проблематичног средњошколца и пропалог студента, Половина је своју срећу нашао у кабинету Француза Милоша Јовановића одакле сада упућује претње смрћу председнику Србије.

Његова језива порука са Инстаграма данас сведочи на шта се своди политика опозиције: претње, увреде и насиље. Народ је то свакако препознао о чему најбоље говори проценат гласова које су ДСС и сличне комби партије оствариле на изборима.

Извор: 24sedam.rs

Foto: Printscreen/Instagram
Претходни чланакРТС отворено ради за Kуртија и Бореља!
Следећаи чланакОд Прокопа до Суботице, све станице

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here