Распакивање: Некретнине Зорана Стевановића, вредне десетине милиона евра, у Србији коју он јавно назива непријатељском (ФОТО)

Foto: 24sedam.rs

СРБИЈА, 07.03.2023.- Стевановић је припадник Додикове агентуре која интензивно ради на политичко-безбедносној дестабилизацији Србије

Текст Слободана Васковића преносимо у целости:

1.
Србија је Непријатељска Држава за Зорана Стевановића, бившег градоначелника Града Дроге Зворника, једног од шефова Kавачког клана у Републици Српској, актуелног Уништитеља “Алумине” и припадника злочиначке организације Милорада Додика која је похарала РС.

2.
Стевановић је, истовремено, припадник параобавештајне мреже, агентуре, коју Додик има у Србији и која би се требала расточити на просте делове, тако што ће се њени припадници похапсити и затворити, јер покушавају Србију политички и безбедносно дестабилизовати на сваки начин како би спречили оснивање ЗСО на Kосову и Метохији и реализацију Немачко-Француског плана о нормализацији односа.

3.
На челу те АнтиСрпске Kолоне, којој је Србија и званични Београд Непријатељ Но1, је Додик који себе види као будућег челника Србије, ма колико то апсурдно звучало, али од поменутог психопатолошког типа ништа није изненађујуће.

4.
Стевановић је само један од бројних припадника његове агентуре у Србији, заједно са Горданом Павловићем Гоцијем, а након што детаљно термички обрадим њих двојицу позабавићу се и осталима.

Сада је већ време да објавим шта све Стевановић, држављанин и Србије, поседује у њему непријатељској “суседној нам држави Србији”!
Стевановић је власник и директор фирме “Стединг” д.о.о. Лозница.

“Стединг” је био инвеститор стамбено-пословног објекта од преко 5.000м2, у улици Господара Вучића бр. 123, Вождовац, Београд, чија је процењена вредност преко 8 милиона евра.

6.
Логично је питање откуд Стевановићу осам милиона евра, још логичније зашто тај новац није уложио у Зворник, град који је водио и наводно води, већ је тај силни новац уложио у Србији коју сматра непријатељском државом?!

И одговор је логичан – неопходно је у Србији зарадити што више, имати новац за бројне прљаве послове против званичног Београда, који су протеклих месеци максимализовани.

7.
Ако узмемо просечну цијену метра квадратног у том делу града од 3.200 евра, дођемо до податка да је на 5.000м2, Стевановић зарадио 16.640.000 евра, минимум.
Практично то значи да је његова добит само на овом пројекту у Београду најмање 8.640.000 евра.

8.
Из Господара Вучића селимо се на Јужни Булевар, број 94, где је Стевановић, такође, изградио огромну зграду заједно са Павловићем, власником наркофирме “Павгорд”.

И ту је цена баснословна и на згради коју гледате су Стевановић, Павловић и Данко Митрић, њихова истурена рука, зарадили милионе евра.

Зграду је изградила фирма “Лоласх” из Београда, чији су власници Стевановић и Павловић, а директор Митрић. Писао сам већ о тој фирми детаљно.

9.
Чиме се Митрић заиста бави, лако је закључити по његовој фотографији из Марбеље.

10.
Стевановић, Павловић и Митрић имају бројне везе у Београду и Србији, примарно са подземним структурама, док је Стевановић имао раније квалитетне везе и са одређеним политичким структурама.

Стевановић поседује и баснословно вредно земљиште на Врачару у Београду, које је припремљено за градњу стамбеног објекта у њему Непријатељској Србији.

11.
Формирао их је још током ратова на територији бивше СФРЈ када је шверцовао тадашњу валуту динар купујући од народа у хаосу ДЕМ; Стевановић је безброј пута превозио преко реке Саве џакове пуне динара из Хрватске, у којој је већ почео рат, у БиХ, где је за њих куповао ДЕМ.

12.
Након тога бавио се шверцом нафте, превозом стоке, цигарета, наравно и наркотика чамцима преко Дрине из Србије у БиХ, да би се, по завршетку рата политички ангажовао када је дошло до развоја Црвене Секте.

Додик га је узео управо због његових подземних веза у Србији које функционишу и сада.

Објављене некретнине су само део баснословног богатства које Стевановић поседује у Србији која је за њега непријатељ.

13.
Ту је још и фирма „Цреативе инц“ која се налази на истој адреси, (Јанка Веселиновића 2 у Лозници), на којој је и “Стединг”.

Има још много тога о чему ћу писати у наставцима који следе.

У Лозници, Стевановић поседује два стана и кућу (што се зна), док на Златибору има неколико апартмана.

14.
Да подсетим, Стевановић је безочно слагао да су он и његови примитивни гелиптери, који су похарали изборе, крадући све што се може украсти, били под огромним притиском из „сусједне нам државе Србије”; Инсинуирао је да су “позивани”, да им је прећено, да су куповани гласови за Јелену Тривић, која јесте победила Додика на изборима, али јој је победа отета изборном крађом.

Извор: 24sedam.rs

Претходни чланакОдржан састанак на тему ИПАРД оперативне структуре
Следећаи чланакПрогноза и биометеоролошка прогноза

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here